zaterdag 15 mei 2010

9e les

vandaag gaan wij naar scheveningen om onze film na te schieten, omdat vorige week yousra er niet was konden we niet gaan filmen. maar vandaag is ze er en dus gaan we filmen.we hadden de tramlijn 9 gepakt richting schevening.het was leuk onderweg gingen we praten enz. daaraan gekomen op onze locatie gingen we kijken waar we als eerste gingen beginnen. we namen veel shots opnieuw, omdat soms ging ik lachen of yousra. het naspelen van de film was leuk we hadden ook lol. de shots zijn goed gegaan we hadden ook alles gedaan om het goed na te schieten.
maar halverwege de shots was de batterij van de camera leeg. dus we moesten stoppen met filmen. we vonden het jammer omdat we waren bijna klaar het filmen. het was een leuke dag en volgende keer gaan we verder met filmen in scheveningen.

8e les

we hadden afgesproken om vandaag weer naar scheveningen te gaan , zodat de shots worden geschoten. maar yousra is er niet en zij speelt samen met mij de hoofdrol. dit is een probleemtje voor ons,omdat we nu niet kunnen filmen. maar vandaag ga ik fatima, salwa en farida helpen met hun wil omdat younes er niet was. sheima gaat verder werken aan haar taak gedeelde van onze film. het was een leuke dag vandaag. ik mocht mee doen met de film van fatima salwa en farida. ik moest een marokkaanse jongen na spelen een "sukkeltje". ik vondt het grappig en probeerde me best te doen om op een sukkeltje te lijken. we moesten heel shots opnieuw schieten, omdat soms ging het fout b.v. als iemand van ons ging lachen ofso. we hadden 2 baterijen meegenomen voor het geval er 1 opraakte. de locatie was in een marokkaanse lunchroom van de broer van fatima. het zag er goed uit en was ook de perfecte locatie om de film na te schieten. we hadden ook spullen gebruikt zoals: pruiken,jassen,koekjes,schotel en kopjes.
het was leuk. volgende week ga ik hopelijk met yousra en sheima naar scheveningen om te filmen.

7e les

vandaag zijn we naar scheveningen geweest om de lokatie van ons film te bekijken.
het is een goede lokatie, omdat de omgeving is dicht bij zee je hoort de win,zeewater en vogels.
net als in de film dus. we hebben verschillende locaties op de pier bezocht, omdat de shots ongeveer op die van de film moeten lijken. we hebben ook fotos genomen zodat we de shots ook echt na kunnen schieten.
het was een leuke dag vandaag
volgende week gaan we ermee verder