zondag 20 juni 2010

13e les

vandaag is onze grotte finale omdat we bijna klaar zijn. ik een yousra gaan de tekst in spreken via de camera. daarna ga ik het beeld verwijderen en het geluid behouden, zodat ik het kan monteren bij de film. omdat het vorige geluid niet zo goed was. als ik hiermee klaar ben dan ga ik het geluid importeren en monteren op mijn computer. tenslotte moet ik dan ook het geluid bij de scenes toe passen hard, soms zacht of juist stil. vandaag werk ik ook nog met vertraging van sommige stuktjes b.v de laaste scene die gaat steeds slangzamer,zodat we een mooie einde krijgen. als wat moest gebeuren vandaag is gebeurd we zijn eindelijk klaar. de film vindt ik zelf mooi , omdat wij het zelf hebben gedaan en voor beginners het er goed uit ziet. jammer genoeg kan ik de film nog niet op mijn blog zetten omdat ik het eerst op youtube moet zetten en dan importeren naar mijn blog. ik laat jullie het eind product zien zodra het kan. ik heb er met veel plezier aan de film gewerkt.
tot volgende keer doei.

12e les

vorige week waren we ver gekomen. vaandag gaan we de voor titel en slot titel van de film maken. sheima en yousra doen dat. ik doe meer met het uit monteren en istalleren van de film. hun doe de bij zaken als b.v. muziek zoeken en opnemen om het in de film bij te zetten. vandaag gaan ze de muziek van titanic opnemen via de computer om het bij te film te monteren.ook gaan ze vandaag werken aan de titel van de film en slot titel van de film. ik ga vandaag verder met de film. nu ben ik al klaar met het monteren van de goede shots en goede volgorde. nu ga ik de muziek van titanic er bij zetten. ook wordt er vandaag de voor titel en achter titel bij gezet.
de film is bijna klaar volgende week doen we de laaste dingen. zoals bijvoorbeeld tekst inspreken,importeren en daarna monteren. daarna werk ik ook nog aan het geluid hard, zacht of juist stil. als dit is gebeurd da zijn we klaar.

11e les

vorige week hadden we onze film uitgemonteerd en opgeslagen. ook hadden we de foute shot er uitgehaald. vaandag gaan we werken aan de goede volgorde van de shots. we gaan de film nu op de goede volgorde zetten. hierna gaan we aan het geluid werken. omdat het geluid niet goed hoor baar is gaan we het eruit halen. volgende les gaan me werken aan het maken van de voor titel en slot titel van de film. ook gaan we werken om muziek bij te zetten.

10e les

vorige week hebben we de film na geschote. vandaag gaan we verder het met uit monteren van de film.we gaan ook vandaag de foute shots en stukjes eruit halen. zodat we daarna weer verder kunnen gaan met het precies na maken van de film. het is tijd we moeten naar huis gaan. vaandag zijn we wel ver gekomen. we hebben ons film opgeslagen en uit gemonteerd op onze pc. we hebben ook de foute stukje er uit gehaald. volgende keer gaan we verder met het monteren van de goede shots en goede volgorde ervan.